Runderen alleen

Over Ons

Even voorstellen… Wij zijn Ludovic en Elke Morlion en runnen samen ons moderne hoevebedrijf volgens strenge milieunormen. De liefde voor het vak geven wij mee met onze kinderen: Jonas en Charline. Al 7 generaties streven wij ernaar om onze dieren zo optimaal mogelijk te verzorgen met aandacht voor dierenwelzijn, milieu en voedselkwaliteit.

Montage runderen

Vlees en de veehouderij verdient volgens ons een beter imago. Dit is mogelijk via de korte keten. Mede daarom kunt u sinds oktober 2020 bij ons terecht om vlees aan te kopen in onze hoevewinkel of online. Dierenwelzijn staat bij ons op de eerste plaats. De gezondheid van onze dieren is onze dagelijkse bezorgdheid. Via camera-controle worden de dieren permanent opgevolgd. Onze varkensstallen zijn uitgerust met de modernste technieken om het welzijn van zowel big, zeug als vleesvarken te garanderen.

M6 A1859

Ook is ons bedrijf al decennialang milieu- en klimaatbewust. We proberen onze CO² voetafdruk zo klein mogelijk te houden, door middel van zonnepanelen, natuurbeheersovereenkomsten en efficiënte voedings- en waterbeheersing. Op die manier werken we steeds aan een ecologisch en economisch verantwoorde veehouderij en voedselproductie.